вторник, 22 января 2013 г.

З чутливою шкірою можна дружити ...

«... Дуже хочеться порадувати себе новим засобом для догляду за обличчям, але я розумію, що придбання чергової красивої баночки буде марною тратою грошей - моя чутлива шкіра не прийме вміст жодної з них. На обличчі з'являться роздратування і почервоніння ». Якщо Вам знайомі подібні відчуття, не впадайте у відчай!

А тепер давайте поринемо в світ чутливої ​​шкіри.

Сьогодні все більше жінок відзначає підвищену чутливість шкіри, про що красномовно свідчать цифри: 70% жінок старше 25 років мають чутливу шкіру. Підвищена чутливість шкіри може бути обумовлена ​​спадковістю або спровокована дією різних зовнішніх і внутрішніх факторів: холод, вітер, гоління, косметичні процедури, стрес. Але не все так песимістично. Навіть з такою вимогливою шкірою можна приголомшливо виглядати і жити комфортно. Головне - правильно підібрати засоби для щоденного догляду.

Для чутливої ​​шкіри справжнім порятунком стануть засоби французької фармацевтичної лабораторії La Roche-Posay. До складу засобів входить унікальна термальна вода La Roche-Posay, яка заспокоює подразнення, надає ранозагоювальну і протизапальну дію, зволожує шкіру. La Roche-Posay - єдина термальна вода з природно-високим вмістом Селену - визнаним компонентом, нейтралізує дію вільних радикалів.

Ця марка дійсно заслуговує довіри - чудова переносимість та безпека засоб
iв La Roche-Posay були доведені пiд час численних клінічних дослідженнях. Слід  додати, що засоби La Roche-Posay Ви знайдете тільки в аптеках.

Отже, у Вас чутлива шкіра. Перше, що потрібно зробити на шляху до порозуміння з нею - це визначити, до якого саме з типів чутливої ​​шкіри належить Ваша. Якщо у Вас виникають реакції роздратування або алергія на більшість косметичних засобів, то у Вас, швидше за все, надчутлива шкіра. У цьому випадку Вам слід скористатися засобами з гами Толеран , які підходять навіть для самої чутливої ​​шкіри. Засоби цієї гами не містять парфумерні добавки, консерванти і будь-які інші компоненти, які можуть викликати роздратування шкіри. Якщо Ви легко червонієте під впливом емоцій, стресу, при вживанні гострої та гарячої їжі, а кровоносні судини розташовані так близько, що їх навіть видно, то у Вас чутлива шкіра, схильна до почервонінь. А це означає, що Ваша гамма - Толеран, що включає засоби, які заспокоюють шкіру, зволожують і нейтралізують почервоніння.

Ви відзначаєте сухість та лущення шкіри, що супроводжуються відчуттями стянутості і поколювання? На шкірі стали помітні поверхневі зморшки? Значить, у Вас, швидше за все, зневоднена шкіра, і Вам підійде гама Гідрафаз від La Roche-Posay . Засоби гами Гідрафаз інтенсивно заповнюють недолік вологи і завдяки сонцезахисним фільтрам запобігають передчасну появу зморшок. Шкіра миттєво стає пружною і еластичною.

Комментариев нет:

Отправить комментарий